Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа” – етап 2

111571

В рамките на две седмици Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш оригинален мърчъндайз от „Костенурките нинджа”, който от 22 август ще е в кината на 3D и IMAX 3D. Запознайте се с правилата и наградите (тук) и участвайте.

Играта продължава и вече сме във втория етап, в който ще ви зададем следващия въпрос:

Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа”

Филмът "Костенурките нинджа" е най-новата екранизация на комикса за легендарните градски нинджи, превърнали се в любимци на няколко пок...

Въпрос 2:

Как се казва учителят на Костенурките нинджа?

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор под тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 25 август.


Кои са Костенурките Нинджа?

Преди няколко дни екипът на Майкъл Бей разпространи нови постери с героите от екшън продукцията КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА, която излиза по ки...

За да участвате в играта за голямата награда - лонгборд, трябва да отговорите на четирите въпроса, които ще публикуваме на сайта ни в четири статии през следващите две седмици. Ето и линк към първия въпрос.

 

Във всяка една от статиите ще ви запознаваме с един от героите. Този път ви представяме Рафаел:

Страстната Меган Фокс е Ейприл в КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА

Оригинално чувство за хумор и зрелищна визия са част от характерния почерк на холивудския продуцент и режисьор Майкъл Бей, създал хитов...

Рафаел, съименникът на майстора на стенописите, известен като бащата на ренесансовия стил, не е лесно препятствие. Той е бунтовникът и „лошото момче“ сред братята, познат не само със своята яростна червена маска и заострените си оръжия „саи“, но и с ясно изразеното си мнение. Рафаел носи прякора Раф и е тъкмо онази костенурка, която действа незабавно и после задава въпроси, ала зад буреносната си външност той е много лоялен към братята си, както и те към него.

В оригиналните комикси Рафаел е винаги най-лудата глава, но е еволюирал в обичания умник в четворката. И както винаги безстрашните му бойни умения продължават да дават на костенурките нинджа сериозно предимство в борбата със злото.

Официалните правила на играта - вижте тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино