Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа”

187285

Филмът "Костенурките нинджа" е най-новата екранизация на комикса за легендарните градски нинджи, превърнали се в любимци на няколко поколения. Ню Йорк има нужда от герои.

Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички - от полицията до политиците. Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима братя, излезли от градските канали, не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл (Меган Фокс) и нейния оператормайтапчията Върнан Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града.

В рамките на две седмици Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш оригинален мърчъндайз от „Костенурките нинджа”, който от 22 август ще е в кината на 3D и IMAX 3D:

- брандирана раница - 1 бр.

 

- брандирани слушалки - 3 бр.

 

- брандиран нож за пица - 5 бр.

 

 

Голямата награда е:

- брандиран лонгборд - 1 бр.

 

 

Ето кои спечелиха 20-те двойни покани за прожекцията на "Люси"

Играта на Actualno.com за 20 двойни покани за прожекцията на "Люси" приключи! На случаен принцип избрахме 20 от всички оригинални отгов...

 

Първият въпрос е:

С какво устройство Ейприл О`Нийл (Меган Фокс) успява да заснеме Констенурките нинджа на покрива на високата сграда?

 

Помощ за отговора може да намерите в трейлъра на филма.

Страстната Меган Фокс е Ейприл в КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА

Оригинално чувство за хумор и зрелищна визия са част от характерния почерк на холивудския продуцент и режисьор Майкъл Бей, създал хитов...

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор под тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 25 август.

За да участвате в играта за голямата награда - лонгборд, трябва да отговорите на четири въпроса, които ще публикуваме на сайта ни в четири статии през следващите две седмици.


“Пазители на галактиката“ – забавният комиксов филм

Да започнем малко по-отдалеч: През последните 10-15 години комиксовите филми търпят същински Ренесанс. Някои обаче твърдят, че създател...

Във всяка една от статиите ще ви запознаваме с един от героите. Започваме с Леонардо:

 

Кръстен на прочутия с фантазията си италиански изобретател и художник Леонардо да Винчи,  Лео е овладяният и спокоен дзен учител на Костенурките, който взема присърце отговорността, че е най-големият брат. За щастие Леонардо е висок 196 сантиметра и борави със своите катана мечове със смъртоносна точност.

Още в първите комикси Лео доказа, че е най-сериозният и дисциплиниран от четиримата, но този Лео е едно ново превъплъщение на класическия любимец на публиката. Той обаче може да се бие, обременен с товар, какъвто повечето тийнейджъри нямат: да спаси света, като същевременно запази в безопасност по-малките си братя. Поел оттам, където учителят Сплинтър ги е оставил, той служи като бащинска фигура в семейството. И що се отнася до нинджата от тяхното наследство, никой не тренира по-усилено от Лео, което го прави страховит враг за всеки, заплашил братството.

Официалните правила на играта - вижте тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино