Този месец LIDL предлага повече от обичайния сюжет

5099
Този месец LIDL предлага повече от обичайния сюжет
Снимка: Lidl

Истинският фен на киното може да открие филмов сюжет дори в най-обичайните ситуации. От случайните срещи на улицата до пазаруването в супермаркета. Какво тогава би очаквал той от сюжета на филмовото събитие на годината?

На това отговаря генералният спонсор на 20 - ия София Филм Фест, Lidl, който също е фен на киното. И като такъв, е подготвил едно по - необичайно кино изживяване за любителите на седмото изкуство.

"Истории като на кино" на Атанас Христосков е сред документалните кинопремиери в програмата на 20-ия София Филм Фест

Филмът, в който можете да видите и чуете цяла плеяда български кинаджии, ще има своята ПЪРВА СРЕЩА с публиката на 21 март в Дома на кин...

В софийските магазини на Lidl всеки може да открие специалната промоция с кино вкус – 4 билета за София Филм Фест на цената на 3. Промоцията ще важи до 30 - и март или до изчерпване на количествата.

Освен че този месец на касовата лента в Lidl посетителите могат да се сдобият с промо билети за филмова лента, спонсорът дава шанс на кино феновете да създадат и своя собствена. Lidl знае, че всеки киноман има свое то виждане за филмите, затова ги приканва да пречупят любим филм през своя поглед . На film.lidl.bg те могат да генерират видео, в което да представят любим филмов сюжет чрез няколко продукта и да предизвикат приятелите си да го познаят като го споделят във Facebook. Генерирането на видео в сайта дава възможност да спечелят ексклузивен 4 pack с 4 билета за София Филм Фест и да участват в томболата за голямата филмова награда на Lidl - система за домашно кино.

Генералният спонсор на фестивала връчи наградата в категория Награда на публиката на Церемонията по награждаване на 19.03. в Зала 1 на НДК. Филмът, който спечели най-много точки от зрителите бе българския филм "Баща ми, майка ми, сестра ми" на режисьора Димитър Коцев-Шошо. Наградата бе връчена от Бисер Иночвски - управител Централизирани дейности в Лидл България и бе диплом и парична премия в размер на 1000 евро за режисьора.

Още две интригуващи копродукции с българско участие ще имат специални прожекции на 20-ия София Филм Фест

Руско-българската копродукция „Няма място за новите кучета“ (2015) на Олег Мавромати е документален разказ за известния бло...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com