Кои са "Пазителите на Галактиката"?

106352
Кои са "Пазителите на Галактиката"?

След като вчера ви разказахме за новото приключение, което ще ни представи Marvel през лятото, дойде моментът да ви представим и главните действащи лица е него.

„Пазители на галактиката“ идват през лятото

Marvel Studios, създатели на глобалните блокбъстър поредици „Железният човек“, „Тор“, „Капитан Америка&ld...

Най-напред да ви представим Гамора, злонравна зелена извънземна, изпълнявана от Зои Салдана. Както обясни актрисата по време на Comic Con в Сан Диего през юли, героинята й е закоравял убиец и притежава огромна сила, гъвкавост и бързина. Тя е осиновена дъщеря на злия Танос – едрия морав тип, който се появява в крайните надписи на „Отмъстителите“ на Джос Уедън. Сега, обаче, тя подхваща нов живот заедно с Пазителите на галактиката и се бие на страната на добрите. 

Следва Питър Куил, наричан още Звездния господар (Star Lord), изпълняван от Крис Прат от американския ТВ комедиен сериал „ Parks and Recreation’s“. Въпреки външността си, той всъщност е наполовина човек и наполовина извънземен. Като дете е отведен от Земята и никога не е поглеждал назад. Прекарва времето си в старание да бъде антигерой от типа на Хан Соло, но също като Гамора открива различен път, благодарение на групата си нови приятели.

Седем от десет граждани на ЕС свалят филми от безплатни сайтове

Близо 70% от европейците свалят филми или ги гледат онлайн безплатно, законно или незаконно, сочи ново проучване на Европейската коми...

Енотът Рокет може да е много по-нисък от съекипниците си Пазители на галактиката, но подценяването му би било голяма грешка. Озвучаван от Брадли Купър, Рокет е уникален екземпляр. Преди да бъде отвлечен и подложен на експериментални медицински процедури, той е бил най-обикновен енот. Както подсказва името му, той е голям любител на експлозии и оръжия и от всички членове в групата е най-близък с Грут (когото ще ви представим след малко).

Този мутирал извънземен като планина от мускули е Дракс Унищожителя, изпълняван от състезателя по борба Дейв Баутиста. В комиксите героят му започва живота си като обикновен човек на име Артър Дъглас, който става свидетел как цялото му семейство е избито от собственоръчно от Танос. Водена от нуждата от някой, който да се бие със злия титан Тонос, космическа енергия, известна като Кронос, завладява духа на Дъглас и го поставя в могъщото тяло на извънземен. Той не само притежава невероятна сила, но може да нанесе тежки поражения и с нож.

Роднянски е председател на международното жури на 18-ия СФФ

Александър Роднянски е сред най-успешните руски продуценти, носител на повече от 50 международни и национални награди в областта на кин...

Накрая стигнахме до Грут. Ако погледнете този герой и си кажете: „Леле, този прилича на ходещо дърво“, значи имате много изострени инстинкти. Грут е извънземен от вида Флора колосус и е най-силният член сред Пазителите на галактиката.  Има способността да променя размерите си и може да абсорбира дърво, за да стане още по-як, отколкото е по природа. Интелектът му е на ниво гений, макар че това трудно се разгадава, предвид, че е способен да казва единствено „Аз съм Грут“ (вероятно не е най-голямото актьорско предизвикателство за Вин Дизъл, който озвучава героя).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино