Започнаха снимките на най-новата поредица на Marvel АНТ-МЕН

79267
Започнаха снимките на най-новата поредица на Marvel АНТ-МЕН

Снимките на мащабната нова продукция на студиото Marvel АНТ-МЕН започнаха вчера в Сан Франциско, Калифорния. Филмът ще пренесе един от членовете основатели на „Отмъстителите“ от комиксите в киновселенета на Marvel. От студиото разпространиха първия кадър от филма с главния герой Скот Ланг, инжинер по електроника с престъпно досие, чието алтер его е Ант-мен. На нея виждаме актьора Пол Ръд като Скот Ланг на фона на легендарния мост Голдън Гейт в Сан Франциско. Филмът се снима и в Атланта, Джорджия, където „Пайнуд Студиос“ служи за база на продукцията.

Тоталният хит КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА с продължение през 2016

Екранизацията на любимите на няколко поколения комикси се превърна в тотален хит в САЩ и вече втора поредна седмица оглавява бокс офиса...

Базиран на едноименния комикс от 1962 г., АНТ-МЕН продължава линията от епични  продукции от последните години – „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Тор: Богът на гръмотевиците“, „Капитан Америка“, „Отмъстителите“, „Пазители на Галактиката“ и предстоящата догодина премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. 

Въоръжен с невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но да увеличава собствената си сила и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг се налага да потърси героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителния му костюм на Ант-мен от ново поколение надвиснали опасности. Изправени пред наглед непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да замислят и отиграят удар, който ще спаси света. Миналия месец по време на изложението Comic Con в Сан Диего Marvel Studios разпространиха тийзър постер на АНТ-МЕН, който представя Пим и Ланг и алтер-егото на Ланг – Ант-мен. 

Секссимволът от „Пазители на Галактиката“ Крис Прат ще оглави догодина ДЖУРАСИК СВЯТ

След огромния касов успех на „Пазители на Галактиката“ (418.6 млн. щ.д. глобален бокс офис до момента) и възторжените отзив...

Пол Ръд, на когото е поверена главната роля в новата суперпродукция, досега не е участвал в екшън блокбастър. Познат на широката публика най-напред от сериала „Приятели“, той развива кариера на комедиен актьор с поддържащи роли в „40-годишния девственик“, „Позабременяла“ и главни в „Пичове за пример“, „Вечеря за глупаци“, „Обичам те, човече“, „Така е на 40“ и др. Играе заедно с новоизгрялата звезда на Marvel от „Пазители на Галактиката“ Крис Прат в комедийния сериал Parks and Recreation. В ролята на д-р Пим ще видим Майкъл Дълглас, когото последно гледахме на голям екран в хитовата комедия „Последният пенсионерски запой“. В главната женска роля – на Хоуп, дъщерята на Ханк Прим, е Еванджелин Лили, популярна от ТВ сериала „Изгубени“ и филмите „Хобит“. 

Продукцията включва и блестящ поддържащ актьорски състав – Кори Стол („Къща от карти“, „Наследството на Борн“), Майкъл Пеня („Американска афера“), Джуди Гиър („Зората на планетата на маймуните“), Уди Харис („Помни титаните“), Джон Слатъри („Момчетата от Медисън Авеню“, „Железният човек 2“) и др. 

Лентата се режисира от Пейтън Рийд, а продуцент е президентът на Marvel Studios Кевин Фейги 

Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа” - етап 3

В рамките на две седмици Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш оригинален мърчъндайз от „Костенурките нинджа”, ко...

АНТ-МЕН ще излезе в киносалоните по света и у нас на 17 юли 2015 г. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино