Задава се нов комедиен тандем – Рийз Уидърспуун и София Вергара в ГОРЕЩА ГОНКА

27404
Задава се нов комедиен тандем – Рийз Уидърспуун и София Вергара в ГОРЕЩА ГОНКА

Този май в киносалоните ще връхлети един нов непробиваем тандем – Рийз Уидърспуун и София Вергара ще покорят сърцата на зрителите в най-новата екшън комедия ГОРЕЩА ГОНКА.

И ако сюжетът за непокорното ченге и застрашения свидетел, които бягат от всички, не е нов за Холивуд, със сигурност тандем от две сексапилни жени е нещо, което ще остане в историята. Уидърспуун е носител на „Оскар“ и „Златен глобус“, а Вергара има четири номинации „Златен глобус“ за ролята си в комедийния сериал „Модерно семейство“. Режисьор на филма е Ан Флетчър, чието дело е и изненадващият кинохит отпреди няколко години „Предложението“.

Виж кой спечели в играта на Actualno.com и СПОНДЖБОБ: ГЪБА НА СУХО (2-ри етап)

И втората седмица от страхотната ни игра, заедно с колегите ни от „Форум Филм България”, приключи! Благодарим на всички, ко...

В ГОРЕЩА ГОНКА Рийз Уидърспун влиза в ролята на полицайка от Тексас, която строго следва правилата и е много амбициозна. Възлага й се важната задача да опази съпругата на наркобос (Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Това, обаче, хич не се оказва лесно и въпреки, че на пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си, скоро се оказват изправени срещу целия свят.

Още от първия трейлър на филма разбираме, че ГОРЕЩА ГОНКА обещава да бъде една истинска екшън комедия, подправена с латино привкус и горещи сцени.

Приключението на новия кинотандем преминава през шеметни преследвания, престрелки, прелъстяване, много хумор, сексапилни жени по секси бельо, корумпирани ченгета и грабващи окото мъже.  

А как ще оцелеят всичко това, ще разберем в ГОРЕЩА ГОНКА от 8 май в кината. 

Игралната версия на ПЕПЕЛЯШКА направи своя дебют в Берлин и Москва

Актьорите и режисьорът Кенет Брана минаха по червения килим на един от най-престижните кино фестивали в Европа и в руската столица Веч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com