Ултрамодерна версия на легендарния парк отваря врати 22 години по-късно в ДЖУРАСИК СВЯТ

39192
Ултрамодерна версия на легендарния парк отваря врати 22 години по-късно в ДЖУРАСИК СВЯТ

Сексапилният Пазител на Галактиката Крис Прат ще се завърне на големия екран в дългоочакваното отваряне на един от най-култовите увеселителни паркове в историята на киното. На 12 юни 2015 г. ДЖУРАСИК СВЯТ ще отвори врати 22 години по-късно. 

Този път легендарният атракцион ще бъде още по-главозамайващ и високоадреналинов. „Джурасик свят“ представлява нова, ултрамодерна и свръхтехнологична версия на познатия от предишните филми „Джурасик парк“. Разположен на остров край Коста Рика, той е луксозен курорт, в който хиляди посетители влизат в досег с живи праисторически същества. 

Джеф Бриджис се изправя срещу силите на мрака в лицето на Джулиан Мур

В размирно време, когато легендите и магията се сблъскват, единственият жив войн от мистичен орден тръгва на пътешествие, за да открие ...

Първият трейлър на ДЖУРАСИК СВЯТ разкрива някои от изумителните атракции – круиз в Креда, пътуване с жиросфера и хранене на мозазавър. Всичко в парка изглежда достатъчно спокойно и безопасно, за да може дете да го посети без родителите си. В началото на трейлъра виждаме именно майка, която изпраща двете си деца на екскурзия до приказното място (по-малкото е Тай Симпкинс, познат ни от „Железният човек 3“). 

С времето обаче посетителите на парка са започнали да намаляват и ръководството решава да предприеме мерки, като създаде нова атракция. Директорът Клер (Брайс Далас Хауърд, позната от „Спадърмен 3“ и „Здрач: Затъмнение“) с гордост съобщава, че в лабораторията е създаден първият генетично модифициран хибриден динозавър. Не всички, обаче, са доволни от тази игра на Бог. Героят на Крис Прат - бившият военен Оуен - смята, че не е добра идея и скоро опасенията му се потвърждават. Когато супердинозавърът изчезва, ще бъде необходима не само божията, но и неговата помощ, за да се спаси положението. 

Изпълнителен продуцент на филма е майсторът на зрелищното приключение Стивън Спилбърг. Сценарист е Майкъл Крайтън („Спешно отделение“), който също е сред създателите на първите три филма от поредицата. 

ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е най-гледаната кинопремиера в България за 2014 година

Едно от най-дългоочакваните заглавия тази година ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I съвсем очаквано се превърна в най-гл...

ДЖУРАСИК СВЯТ идва в кината на 12 юни 2015 г. на 3D и IMAX 3D. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино