Онлайн премиера на „Без заглавие“ на Иван Москов

69170
Онлайн премиера на „Без заглавие“ на Иван Москов

След представянето на „Без заглавие“ в Studio 5 преди почти година, сега Кинематограф ни напомнят за излизането на филма в уеб пространството, което ще се състои на 1 юни 2014г. в 20.00ч. на сайта им. С поредицата от онлайн премиери, част от които е и продукцията на Иван Москов, екипът, който работи за развитието на късометражното кино, цели  българската публика да припознае онлайн средата като сцена.

Сюжетът, който „Без заглавие“ представя, със сигурност не е без идея. Във филма един писател (Иван Бърнев) се среща случайно с малко момиче (Леда Стоилова) и заедно създават мечтан свят върху белите страници, който постепенно излиза от тях и се прехвърля в реалността. Епизодично участие във филма има и майката на Иван Москов – Мая Новоселска.

Защо са забранени танците в Ню Йорк?

  На 19 май от 20.30ч. в Studio 5 Кинематограф ще представят документалния филм Freedome2dance на Ина Сотирова. След прожекцията ...

Историята зад създаването на филма, който е с продължителност 20 минути, е доста дълга и изпълнена с перипетии. От зараждането на идеята до изпълнението ѝ изминават 6 години, през които Москов среща различни препятствия, но успява да съхрани идеята жива и в крайна сметка да я реализира.

Режисьорът и сценарист на „Без заглавие“ сам по себе си може да ни подскаже много за филма. Познат като бунтар със собствено виждане за нещата, той се подвизава на родната сцена като режисьор на музикални клипове, реклами и късометражни филми. Изкуството е в кръвта му, той е син на Теди Москов и Мая Новоселска, но определено не разчита само на известността в семейството си.  Част е и от ASMA (Association of Self-Motivated Artists) - общност от артисти, които се занимават с различни видове визуални изкуства и се ръководят от своето вдъхновение и желание за работа.

От 1 юни можете да гледате „Без заглавие“ на сайта на Кинематограф.

Събитието и на https://www.facebook.com/events/531484833630579/.

Кинематограф: Чрез късото кино предлагаме алтернатива на масовата култура

Преди година и няколко месеца младите, активни, отдадени и приказливи Калин Димитров, Йордан Агов и Юлиян Спасов създават най-младата и...

Кинематограф е на http://kinematograf.bg/  и https://www.facebook.com/kinematografweb, където може да намерите каталог със стотици късометражни филми от цял свят и да ги гледате онлайн.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино