Новата история на "Пепеляшка"

36296
Новата история на "Пепеляшка"

Историята на ПЕПЕЛЯШКА проследява живота на младата Елла (Лили Джеймс), чийто баща търговец се жени повторно след смъртта на майка й. Изпълнена с желание да подкрепя любящия си баща, Елла посреща приветливо новата си мащеха (Кейт Бланшет) и дъщерите й Анастейша (Холидей Грейнджър) и Дрисела (Софи Макшера) в семейния дом. Но когато бащата на Елла неочаквано умира, тя попада под ударите на завистливото си и жестоко ново семейство.

Накрая изпада до положението на слугиня, изцапана с пепел и презрително наричана Пепеляшка. Въпреки жестокостта, с която се сблъсква, Елла е решена да изпълни предсмъртната заръка на майка си „да не губи кураж и да бъде добра“. Тя отказва да се поддаде на отчаяние или да презира онези, които се държат зле с нея. И ето че в гората среща впечатляващ непознат. Без да подозира, че той всъщност е принц, а не слуга в двореца, Елла най-после има чувството, че е срещнала сродна душа. Изглежда, че съдбата й ще се промени, когато дворецът разпраща открита покана до всички девойки да присъстват на бал. Елла е обнадеждена, че отново ще срещне очарователния Кит (Ричард Медън). Уви, мащехата й забранява да присъства. Но както във всички хубави приказки, се появява спасение. Феята кръстница (Хелена Бонам Картър) с помощта на тиква и няколко мишки завинаги променя живота на Пепеляшка.

Игралната версия на ПЕПЕЛЯШКА направи своя дебют в Берлин и Москва

Актьорите и режисьорът Кенет Брана минаха по червения килим на един от най-престижните кино фестивали в Европа и в руската столица Веч...

Игралният филм по класическата приказка ПЕПЕЛЯШКА показва отново безсмъртните образи от анимационния шедьовър на Дисни от 1950 г. като пълнокръвни характери във визуално зашеметяващ спектакъл, предназначен за едно ново поколение.

Режисьор на ПЕПЕЛЯШКА е номинираният за „Оскар“ Кенет Брана („Тор“, „Хамлет“), главните роли се изпълняват от носителката на „Оскар“ Кейт Бланшет (трилогиите „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“), Лили Джеймс („Имението Даунтън“), Ричард Мадън („Игра на тронове“) и номинираната за „Оскар“ Хелена Бонам Картър ( „Алиса в страната на чудесата“, „Хари Потър“). Продуцент е Саймън Кинбърг („Х-мен: дни на отминалото бъдеще“, „Елизиум“), Алисън Шиърмур („Игрите на глада: Възпламеняване“) и Дейвид Барън („Хари Потър и даровете на смъртта“), а Тим Луис („Златното око“) е изпълнителен продуцент. Сценарист е Крис  Уайц („Маркъс“, „Златният компас“).

Филмът ще излезе в субтитрирана и дублирана версия от 13 март!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино