Мат Деймън се връща в ролята на Джейсън Борн

37164
Мат Деймън се връща в ролята на Джейсън Борн
Снимка: Getty Images/Guliver

Филмовото студио Universal планира да заснеме четвърти филм от поредицата на професионалния убиец за ЦРУ Jason Bourne (Джейсън Борн). Главната роля в лентата отново ще бъде изпълнена от Мат Деймън, предаде Дедлайн.

Предвижда се филмът да бъде пуснат по кината на 16 юли 2016 г. В проекта може да се завърне и режисьорът Пол Грийнграс, информира БТА.

Мат Деймън се ожени отново

Актьорът Мат Деймън и съпругата му Лусиана Боросо очевидно се обичат наистина много, защото се бракосъчетаха за втори път. Сватбената ...

Премиера съвпада с тази на продължението на филма за агент Арън Крос (в ролята Джереми Ренър) - "Наследството на Борн", твърди Дедлайн. По тази причина не е изключено филмът за Крос в крайна сметка да се появи по-късно по кината.

Новата лента с Мат Деймън все още си няма заглавие. До момента той се превъплати в героя на американския писател Робърт Лъдлъм в "Идентичността на Борн", "Превъзходството на Борн" и "Ултиматумът на Борн".

Борн е бивш сътрудник на ЦРУ, загубил паметта си. Досега от поредицата са снимани три екшъна, пожънали голям успех. След тях последва лентата за Крос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com