Марвел разкриха следващите заглавия от третата фаза на кино вселената им

35219
Марвел разкриха следващите заглавия от третата фаза на кино вселената им

На специално събитие в Холивуд президентът на Марвел Кевин Фейги разкри заглавията на филмите, които ще влязат в третата фаза от Вселената на Марвел. Феновете ще се срещнат с добре познати персонажи, както и ще се запознаят с редица нови герои, които ще направят своя дебют на големия екран.

Следващите две мегапродукции, които Mарвел ще пусне в кината са ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, който българските фенове ще имат възможност да гледат още на 24 април 2015 г. (американската премиера е седмица по-късно – на 1 май 2015 г.), и АНТ-МЕН на 17 юли 2015 г. От Марвел разкриха заглавията и датите на допълнителни девет филма, които ще разширят Вселената им до 2019 г. Сред тях са продължения на Капитан Америка, Отмъстителите и Пазители на Галактиката, както и филми за Черната пантера, за която Фейги разкри, че ще бъде изиграна от Чадуик Боусман, Captain Marvel, Doctor Strange и Inhumans. 

Започнаха снимките на най-новата поредица на Marvel АНТ-МЕН

Снимките на мащабната нова продукция на студиото Marvel АНТ-МЕН започнаха вчера в Сан Франциско, Калифорния. Филмът ще пренесе един от ...

Ето и датите за следващите единадесет филма от Вселената на Marvel:

-  ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН – 1 май 2015 г. (в България – 24 април 2015.);

-  АНТ-МЕН – 17 юли 2015 г.

-  КАПИТАН АМЕРИКА: CIVIL WAR – 6 май 2016 г.

-  DOCTOR STRANGE – 4 нември 2016 г.

Зоуи Салдана показа наедрялото си коремче на европейската премиера на „Пазители на Галактиката“ в Лондон

Лондон беше домакин на премиерата на най-новата лента на Marvel – „Пазители на Галактиката“. Вчера цяло съзвездие оза...

-  ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2 – 5 май 2017 г.

-  ТОР: RAGNAROK – 28 юли 2017 г.

-  ЧЕРНАТА ПАНТЕРА – 3 ноември 2017 г.

-  ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: INFINITY WAR PART I – 4 май 2018 г.

-  CAPTAIN MARVEL – 6 юли 2018 г.

С втория си трейлър „Пазители на Галактиката“ гарантира летния купон

Студиото, което създаде „Отмъстителите“, пусна основния трейлър на новата си мегапродукция, която събира култови комиксови ...

-  INHUMANS – 2 ноември 2018 г.

-  ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: INFINITY WAR PART II – 3 май 2019 г.

На специалното събитие редом до Фейги на сцената излязоха Робърт Дауни Джуниър (Железният човек) и Крис Еванс (Капитан Америка). За първи път пред публика беше представен и Чадуик Боусън, който ще влезе в ролята на Черната пантера – първо в третата част на Капитан Америка, а след това, през 2017 г., в самостоятелен филм. Въпреки упоритите слухове през последните дни, че Бенедикт Къмбърбач ще влезе в кожата на Doctor Strange, президентът на Марвел заяви, че ако имаше избран актьор, щеше да го обяви на събитието. 

Макар че във Вселената на Марвел има много жени-герои като Черната вдовица, до сега никоя от тях не е имала самостоятелен филм. Такъв обаче предстои през 2018 г., когато е предвидена премиерата на Captain Marvel. Все още не е уточнено коя холивудска звезда ще влезе в нейната роля. Според самия Фейги, „има достатъчно време да изберем дама“.

До момента от Вселената на Марвел са излезли 10 филма. Всеки един от тях е бил номер едно в американския бокс офис за първия уикенд, а общите им приходи от цял свят надхвърлят $7 милиарда. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com