Любимата гъба Спонджбоб връхлита кината на 20 февруари

39386
Любимата гъба Спонджбоб връхлита кината на 20 февруари
Снимка: Форум Филм

Парамаунт Анимейшън и Никълодеон Мувиз ни поднасят „СПОНДЖБОБ: ГЪБА НА СУХО“, напълно ново приключение на 3D, което е щуро и забавно като заглавието си. За пръв път Спонджбоб Квадратни гащи, любимото безгръбначно на света, обитаващо морето, излиза на брега в нашия свят за най-супергероичното си приключение досега.

Животът в Бикини Ботъм не би могъл да е по-хубав за вечния оптимист Спонджбоб (Том Кени) и приятелите му: вярната морска звезда Патрик (Бил Фейгърбак), сардоничната сепия (Роджър Бъмпас), учената катерица Санди (Каролин Лорънс) и капиталистическото ракообразно Г-н Крабс (Кланси Браун). Когато свръхсекретната рецепта за прочутите рачешки сандвичи е открадната, отколешните противници Спонджбоб и Планктон (г-н Лорънс) трябва да обединят силите си за пътуване през времето и пространството, за да овладеят вътрешната си суперсила и да се преборят със злокобния пират Бургерската брада (Антонио Бандерас), като използват собствените му планове за вкусните деликатеси.

19-и международен филмов фестивал СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

Международният филмов фестивал СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ (Sofia International Film Festival) ще събере своите зрители за пореден път през месец м...

За поредицата с най-висок рейтинг в историята на Никълодеон и международно явление, траещо от десетилетия, режисьорът Пол Тибит казва: „Това е всичко, което бихте желали от един филм. Взехме познати образи и ги пратихме в съвсем нова посока – това е филм с непрестанно пътуване, филм със супергерои, пост-апокалиптичен филм и всичко е на 3D!“

„СПОНДЖБОБ: ГЪБА НА СУХО“ е режисиран от Пол Тибит с режисура на живите сцени от Майк Мичъл, изпълнителни продуценти са Стивън Хилънбърг, Кейл Бойтър, Нан Моралес и Крейг Сост, продуценти са Пол Тибит и Мери Пеърънт. „СПОНДЖБОБ: ГЪБА НА СУХО“ е на основата на хитовата поредица „СПОНДЖБОБ КВАДРАТНИ ГАЩИ“, създадена от Стивън Хилънбърг по сюжет на Хилънбърг и Пол Тибит и сценарий на Джонатан Ейбъл и Глен Бъргър. Музиката е на Джон Дебни. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com