Когато "Най-доброто в мен" е най-доброто за теб

68426
Когато "Най-доброто в мен" е най-доброто за теб

Когато обичаш един човек истински, си мислиш, че знаеш кое е най-доброто за него. Подарък, поглед, отношение. Какво става обаче, когато се окаже, че грешим? Или когато си мислим, че ние не сме най-доброто нещо, което може да се случи на любимия, а е точно обратното?

Като във всяка класическа любовна история и в „Най-доборото в мен” ще се срещнете с раздялата, обърканата връзка богати-бедни, сблъсък на два различни свята, идеята за преосмислянето на живота и какво се случа с нас, докато не сме с човека, с когото трябва да бъдем. Защото, когато вземеш решение за себе си, независимо за какво става дума, трябва да си готов да понесеш последствията от него. Но хората в повечето случаи не само не са готови, но и не осъзнават какво ги очаква.

ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превърна в най-гледаната кинопремиера в България за 2014

Епичното фентъзи ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превърна в най-гледаната кинопремиера в България за 2014 г. С близо 41,000 зрители само за тр...

Това, за което можете да се замислите, докато гледате „Най-доброто в мен” е, ако се случи така, че оживеете по чудо и имате право да върнете назад във времето, какво точно бихте направили и променили. Но за тази цел е необходимо да се запознаете с цялата история на филма.

Историята на Аманда (Мишел Монагън) и Доусън (Джеймс Марсдън) съдържа всички присъщи на автора елементи, които го правят толкова обичан по цял свят. Романът „Моят път към теб“, на който е базирана най-новата лента, се нарежда до „Тетрадката“ в сърцата на феновете, както и по продажби в класацията на USA TODAY.

Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички – в ''Най-доброто в мен'' от 17 октомври в кината, когато е и световната премиера на филма.

НАЙ-ДОБРОТО В МЕН е създаден по бестселъра на известния писател Никълъс Спаркс („Тетрадката“). Лентата разказва историята на Доусън и Аманда, някогашни гаджета от гимназията. Двамата се срещат след 20-годишна раздяла при завръщането им в малкия им роден град за погребението на общ приятел. Сладко-горчивата им среща възпламенява отново любовта, която никога не са забравили. Но силите, които са ги разделили преди 20 години, още са активни и сега представляват дори по-голяма заплаха. Тази епична любовна история, простираща се в период от десетилетия завладява с трайната мощ на първата истинска любов и с мъчния избор, пред който сме изправени при бегъл втори шанс.

"Дракула: Неразказан" - историята на бащата, война и чудовището

“Хората не се страхуват от мечове, а от чудовища!” Тези думи отекват в съзнанието ти, дори след като си излязъл от киносал...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино