"Истински детектив" 2 пристигна в София с уникална авто-кино премиера на покрива на мол

19076
"Истински детектив" 2 пристигна в София с уникална авто-кино премиера на покрива на мол

Всички те имат проблеми с алкохола, секса и морала. Но кой в LA няма, а и добрите момчета нямат място в „Истински детектив“ /True Detective, знаем го вече от първи сезон. 

Сезон 2 сменя познатата сцена - вместо Дивия юг и безвремието на Луизиана, този път се движим по магистрали, виадукти, казина, на ръба на моралния разпад.

Започна седмицата на испанското и иберо-американското кино

15 филма, които разкриват разнообразието на испанското и иберо-американското кино ще бъдат представени в НДК до 14 юни. Те са осигурени...

В София “Истински детектив 2” направи своя дебют типично по американски - с автокино на покрива на мол Сердика, десетки Ford-ове, донъти и бира (за нешофиращите).

В „Истински детектив“ 2 Колин Фарел е в ролята на Рей Велкоро - корумпирано ченге, с разбито семейство и минимален интерес към живота. За всичко си има обяснение, бързо ни учи сценарият. Докато Фарел раздава юмручно правосъдие над разследващ репортер и после над бащата на съученик, който тормози сина му, ние тайно се надяваме, че лошите момчета и във втори сезон пазят света от другите лоши. 

За разлика от Истински детектив сезон 1, тук персонажите са повече - паралелно с историята на полицай Велкоро се движи и тази на чаровния детектив Ани Безеридис (Рейчъл МакАдамс), в чиито очи има повече тъга, отколкото е прието за момиче на нейните години. 

Трети сюжетен лъч е живота на ужасно сексапилния, но не и сексуално функционален полицейски патрул Пол Удроу (Тейлър Кич) - бивш професионален войник, сега пазител на закона, който се чувства сигурен само на своя мотор. 

В „Истински детектив“ 2 има и четвъртата звезда - Винс Вон. Вон е в роля, която този път много му отива - той играе корумпирания местен олигарх Франк Сеймън.

Вижте кой триумфира на наградите на Българската филмова академия

“Урок“ беше отличен като най-добрия пълнометражен игрален филм на наградите на Българската филмова академия 2015 г., отлича...

Докато ние се движим по магистралите на живота на Велкоро, Сеймън, Безеридис и Удроу, един труп на, оказва се, важен човек - мениджъра на града Бен Каспър, пътува по скоростните пътища между LA и измисления град Винчи.  

В този сезон сексът във всичките му измерения ще е много важен. Сценаристът на сериала Ник Пицолато ни го показва навсякъде, но все в девиантни форми. Виждаме го в разбития интернет порно клуб, в който “актриса” се оказва сестрата на детектив Безеридис; ...

… в репликата на героя на Колин Фарел, че жените не го интересуват; в хапчето за ерекция в треперещата ръка на Тейлър Кич; в еротичните картини и скулптури в дома на убития Бен Каспър. Дори и в признанието на Винс Вон, че не му се прави прави секс в чашка, защото с жена му започват ин витро. 

Да не забравяме и Рейчъл Макадъмс, която изненадва партньора си със сексуалния желания, които той не знае, че “жените харесват”. 

Първото българско автокино пристига в Казанлък

В началото на месец април тази година отвори врати първото автокино във Варна. Жителите и гостите на Казанлък ще могат да се насладят н...

Една реплика на Винс Вон остава в главата ни след края не епизода: “Никога не прави нищо от глад, дори недей да ядеш”. 

В „Истински детектив“ 2 никой не яде, но всички пият.

===

Новият сезон на „ИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВ“ е по НВО всеки понеделник в 04:00 сутринта и в 21:00 вечерта. Епизодите са онлайн в HBO GO още от сутринта, еп. 1 - достъпeн безплатно.

Гостите бяха настанени в автентичната обстановка на американската марка автомобили FORD

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com