Играй и спечели с Actualno.com и "Вдън горите" - 1 етап

103680
Играй и спечели с Actualno.com и "Вдън горите" - 1 етап

Обичате ли приказки? А коя е любимата ви приказка?

Преди да ни отговорите на тези въпроси бързаме да ви кажем, че част от култовите герои свързани с детството ни, ще е появят съвсем скоро на голям екран. Филмът се казва „Вдън горите” и няма нищо общо с класическите неща, които сте виждали до момента.

Роб Маршал, талантливият филмов творец, който стои зад спечелилите „Оскар“ „Чикаго“ и „Карибски пирати: в непознати води“, е режисьор на филма. Продуциран от Маршал, Джон де Лука, „Злия“ продуцент Марк Плат и Калъм Макдугъл, „Вдън горите“ излиза по екраните на 26 декември 2014 г.

В очакване на "Хобит: Битката на петте армии"

Носителят на „Оскар“ Питър Джаксън ни поднася „Хобит: Битката на петте армии“, съдбовната глава от трилогията ф...

Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш oригинални награди от най-новия филм на „Дисни”  - „Вдън горите”. В рамките на две седмици ще ви зададем два въпроси, на които трябва да отговорите правилно. Всеки, който е отговорил поне на един от въпросите правилно, участва в томболата ни за следните награди:

-  5 двойни билета за филма;

-  5 диска с оригиналната музика от филма

Ето го и първия въпрос:

Арни се завърна с първия трейлър на Терминатор: Генисис. Новата епична битка между хора и машини удря 3D кината на 3 юли догодина

Току-що излезлият първи трейлър на новата част от поредицата ни подготвя за силни експлозии, пътуване във времето, роботи и, както беше...

Кой от изброените герои няма да видим в различния прочит на класическите приказки ВДЪН ГОРИТЕ?

a)      Пинокио

b)     Червената шапчица

c)      Пепеляшка

d)     Рапунцел

Ултрамодерна версия на легендарния парк отваря врати 22 години по-късно в ДЖУРАСИК СВЯТ

Сексапилният Пазител на Галактиката Крис Прат ще се завърне на големия екран в дългоочакваното отваряне на един от най-култовите увесел...

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Първите петима победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 22 декември.

За да запалим още повече интереса ви, ето малко информация за филма:

ВДЪН ГОРИТЕ е модерна версия на класически, популярни приказки, в която се преплитат сюжетите на няколко любими истории и се разглеждат последиците от желанията и търсенията на героите. Тази хумористична и наситена с емоции история следва класическите приказки за Пепеляшка (Ана Кендрик), Червената шапчица (Лила Крофърд), Джак и бобеното зърно (Даниъл Хътълстоун) и Рапунцел (Маккензи Моузи) – всичките вплетени в оригинален сюжет, включващ пекар и неговата съпруга (Джеймс Кордън и Емили Блънт), желанието им да си имат деца и взаимоотношенията им с магьосницата (Мерил Стрийп), която ги е поставила под заклинание. „Вдън горите“ ще разберем какво се случва след „и заживели щастливо“.

Продуциран от Маршал, Джон де Лука, „Злия“ продуцент Марк Плат и Калъм Макдугъл, „Вдън горите“ излиза по екраните на 26 декември 2014 г. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино