Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 1 етап

91921
Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 1 етап

Чудати квадратни същества живеят под улиците на Сиренвил и излизат, за да тършуват нощем из града. И въпреки че хората се страхуват от тях, тези чудатковци са добродушни, а намеренията им са далеч от това да наранят някого. От въображението на Laika – създателите на „Каролайн и стаята на тайните“ и „Паранорман“, се раждат КУТИЙКОВЦИТЕ, които ще завладеят 3D киносалоните на 7 ноември.

ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превърна в най-гледаната кинопремиера в България за 2014

Епичното фентъзи ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превърна в най-гледаната кинопремиера в България за 2014 г. С близо 41,000 зрители само за тр...

В рамките на четири седмици Actualno.com ви дава уникалния шанс да спечелите oригинални награди от филма КУТИЙКОВЦИТЕ!

Големият победител в играта ще спечели невероятно семейно приключение във вълшебния свят на Кападокия! Той и цялото му семейство (4 души) ще имат възможността да се превърнат в истински Кутийковци. Да живеят и творят като такива под земята. Неговото име ще обявим на 17 ноември!

За целта е необходимо да се включите активно и в четирите седмици на предизвикателството ни и да дадете правилен отговор на всички въпроси, който ще ви зададем.

"Дракула: Неразказан" - историята на бащата, война и чудовището

“Хората не се страхуват от мечове, а от чудовища!” Тези думи отекват в съзнанието ти, дори след като си излязъл от киносал...

В допълнение, всяка седмица трима от вас ще получават по една утешителна награда - ученически комплект Кутийковците.

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Квадратни смелчаци се изправят срещу зли човеци в КУТИЙКОВЦИТЕ – от 7 ноември в кината на 3D

Чудати квадратни същества живеят под улиците на Сиренвил и излизат, за да тършуват улиците през нощта. И въпреки че хората се страхуват...

"Кой от героите в тази галерия е излишен?"

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор под тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Анонимни или не-Фейсбук коментари под статията, споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Тримата победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 27 октомври.

А правилата на играта можете да видите тук!

А за да запалим интереса ви още повече, ще ви разкажем за какво точно става дума:

Банда картонени чудаци окупират кината от 7 ноември в анимацията КУТИЙКОВЦИТЕ

Шепа приятнострашни същества ще докажат, че мускулите и лъскавите доспехи не са задължителен атрибут за истинските герои. Анимацията КУ...

КУТИЙКОВЦИТЕ е комична история, която надниква в Сиренвил – градче от шикозната Викторианска ера, потънало в изобилие, изисканост и най-миризливите първокласни сирена. Под чаровните му павирани улици живеят Кутийковците – страховити същества, които нощем изпълзяват от каналите и отмъкват най-скъпите за жителите на Сиренвил неща – децата и сиренето им. Поне такава е легендата, в която вярват местните хора. А истината е, че Кутийковците са част от подземна общност странни и обичливи чудаци, които носят върху себе си рециклирани картонени кутии, също както костенурките, носят на гърба си своите черупки.

След като човешкото бебе Егс попада при Кутийковците, те го отглеждат като свое. Така то става част от бандата чудаци, които се гмуркат в купчини боклук и събират изхвърлени механични джажди. Животът на Кутийковците е застрашен от злия унищожител на вредители Арчибалд Прекрасни Краднър, който иска да ги елиминира, за да бъде приет в обществото на Сиренвил. Бандата добросърдечни несръчковци няма друг избор, освен да се обърне за помощ към своя осиновен син Егс и Уини – момиче с приключенски дух от богато човешко семейство. Двамата имат нелеката задача да обединят двата свята, разлюлени от ветровете на промяната и... сиренето.

Още не сме ви запалили по „Кутийковците”?! Мотото им е: Щури на квадрат!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com