Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа” - етап 3

104446

В рамките на две седмици Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш оригинален мърчъндайз от „Костенурките нинджа”, който от 22 август ще е в кината на 3D и IMAX 3D.Запознайте се с правилата и наградите (тук) и участвайте.

Играта продължава и вече сме във втория етап, в който ще ви зададем следващия въпрос:

Въпрос 3:

Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа” – етап 2

В рамките на две седмици Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш оригинален мърчъндайз от „Костенурките нинджа”, ко...

Колко джипа преследват Лео в зимната сцена от трейлъра на „Костенурките нинджа”?

 

Подсказка за правилния отговор може да намерите в трейлъра тук. 

 

Играй и спечели с Actualno.com и „Костенурките нинджа”

Филмът "Костенурките нинджа" е най-новата екранизация на комикса за легендарните градски нинджи, превърнали се в любимци на няколко пок...

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор под тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта! 

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 25 август. 

За да участвате в играта за голямата награда - лонгборд, трябва да отговорите на четирите въпроса, които ще публикуваме на сайта ни в четири статии през следващите две седмици. Ето и линкове към предните два въпроса. 

Първи въпрос

Втори въпрос

Кои са Костенурките Нинджа?

Преди няколко дни екипът на Майкъл Бей разпространи нови постери с героите от екшън продукцията КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА, която излиза по ки...

Във всяка една от статиите ще ви запознаваме с един от героите. Този път ви представяме Микеланджело:

Най-младият от братята костенурки е получил името си от неподражаемо прозорливия италиански художник и скулптор Микеланджело. Необуздан и страстно обичащ забавленията, Майки носи оранжева маска, докато мята своите нунджако и бърбори на жаргона на сърфистите помежду хапките пица.

Тъй като той най-много напомня оригиналната рисунка от Кевин Истман, мнозина смятат Микеланджело за първата костенурка нинджа.

Оттогава,  след редица комикси, телевизионни сериали и филми, Майки се е превърнал в сърцето на странната дружина мутанти и е автор на най-много запомнящи се лафчета, включително често цитираната „Кауабунга!“ Без значение в колко напрегната ситуация се озовават костенурките, Майки никога не губи самообладание. Той все още е едно голямо дете по сърце, а това внася момчешки въодушевен хумор дори и в най-ужесточената битка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино