ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е най-гледаната кинопремиера в България за 2014 година

52364
ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I  е най-гледаната кинопремиера в България за 2014 година

Едно от най-дългоочакваните заглавия тази година ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I съвсем очаквано се превърна в най-гледаната кинопремиера на годината в България. С повече от 45,000 зрители, третата част от анти-утопичната поредица се нареди на първо място по брой зрители в първите си три дни на голям екран, като изпревари досегашния първенец „Дракула: Неразказан“. 

Освен, че се превърна в най-гледаната премиера на годината, ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I се подреди на първо място и сред премиерите на всички части от поредицата в България. Огромният успех на ИГРИТЕ НА ГЛАДА и ИГРИТЕ НА ГЛАДА: ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ предизвика у родните фенове на поредицата интерес и третата част по едноименните романи на Сюзън Колинс се превърна в техен фаворит. 

Актьорите от ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I отговарят на въпроси на феновете във Фейсбук

Световният ден на Сойката-присмехулка ще бъде на 17 ноември. В понеделник всички любимци на зрителите от филма ще седнат пред компютрит...

ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I беше най-гледания филм през този уикенд не само в България, но и във всички останали 85 територии, в които отвори. Катнис Евърдийн предизвика истински фурор в САЩ, където постави своеобразен рекорд със своите $123 милиона приходи през изминалия уикенд. Филмът се превърна в най-касовата премиера за годината отвъд Океана, като изпревари досегашния номер едно „Трансформърс: Ера на изтребление“. 

Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино